الثلاثاء، 6 ديسمبر 2016

Homemade Ketchup Recipe الكاتشب البيتي

الكاتشب البيتي 

Homemade Ketchup Recipe


مفيش انظف ولا اسهل منه
المقادير :
-كيلو طماطم
-ثلث كوب سكر
-ثلث كوب خل
-3ملاعق طعام نشا
-ملح + بابريكا عشان تخلي اللون احمر اوي

الطريقة :
نضرب الطماطم ونصفيها كويس ونرفعها على نار متوسطةحوالي ثلث ساعة لغاية ما تتقل شويه
نضيف السكر والخل والملح والبابريكا ونقلب كويس
نذوب النشا في الماء ونضيفه بالتدريج للطماطم
واول ما يبدأ يغلي ويتقل نطفي النار وننتظر لما يبرد ونحطه في برطمان في الثلاجة
الطماطم دلوقتي رخيصه اوي
الكمية الكبيرة دي اتكلفت اقل من 6 جنيه 😱 وفي منتهي النظافة وطعمها رائع بدون مواد حافظة ، وممكن استبدال السكر بسكر دايت ويبقى كاتشب دايت  😋
شوفوا احنا كان بينضحك علينا اد ايه  😂😂










Swirl 1/4 cup water in each emptied can and pour into slow cooker. Add sugar, vinegar, onion powder, garlic powder, salt, celery salt, mustard powder, black pepper, cayenne pepper, and whole clove; whisk to combine. Cook on high, uncovered, until mixture is reduced by half and very thick, 10 to 12 hours.
  • بلوجر
  • فيسبوك
أترك تعليقا باستعمال بلوجر

ليست هناك تعليقات :

أترك تعليقا باستعمال الفيسبوك
كافة الحقوق محفوظة ل موقع أم مها: كل ما يهم المرأة - تصميم آر كودر

زر الواتساب يشتغل في الهواتف فقط